Brussel expo met de trein


07.03.2019 Auteur: Annemarieke

Onderneming management en structuur activiteiten, waarden en doelstellingen ondernemingsbestuur publicaties. De parkeerruimtes bieden plaats voor Beide treinen stoppen in Brussel Zuid.

Van Ephec, Brussel 53 min. Aanbod voor werkgevers welke mobiliteitsoplossing past het best bij uw organisatie? Reizen met meer groepen schoolgroepen met je huisdier. Wat is er te doen op zondag? De gratis uitgaansplekken van het moment De niet te missen gratis spektakels op dit moment Niet te missen gratis concerten Niet te missen one man shows Tentoonstellingen die je dit voorjaar met de kinderen kan gaan bekijken Gent, de gezelligste parel van Oost-Vlaanderen.

Cookies zorgen ervoor dat onze website beter werkt en zich aanpast aan jouw voorkeuren. Zwarte jurk met rits voorkant Bekijk hier de lijst brussel expo met de trein alle Belgische festivals.

Brussels Expo Heizel Laken - Brussel. Welke Buslijnen stoppen nabij Brussels Expo. De prijs van Intercity Brussel is op basis van de te reizen kilometers; vertrekt u vanaf een station dat dichterbij Brussel ligt, dan is de reis goedkoper!

Beide treinen stoppen in Brussel Zuid.

Naar Brussel met Thalys, Intercity Brussel of Eurostar

Pretparken Neem de pretparktrein en beleef een doldwaze dag! Afmelden om je profiel te wijzigen. Uitstapjes, festivals en evenementen ontdek ons aanbod meer reisideeën. Moovit voorziet je van een snelle routebeschrijving naar Brussels Expo, met een actuele dienstregeling. Hoe lang duurt het om naar Brussels Expo te reizen vanuit Diamant, Brussel via het openbaar vervoer?

U stapt uit in het station Heizel. Reis met Thalys naar Parijs of Brussel en profiteer van kortingen op musea, fiets- en autohuur.

Start een live chat. Onderneming management en brussel expo met de trein activiteiten, waarden en doelstellingen ondernemingsbestuur publicaties. Eurostar rijdt 2x per dag naar Brussel-Zuid v. Verkoop aan derden concessie immo te koop of te huur onderhoudsprestaties voor derden en diverse verkopen.

Dan ben je hier aan het juiste adres.

Klik op een route om het actuele tijdrooster te bekijken

Hoe lang duurt het om naar Brussels Expo te reizen vanuit Diamant, Brussel via het openbaar vervoer? Extra reisideeën citytrip cultuur familie indoor shoppen.

Welke Metrolijnen stoppen nabij Brussels Expo?

Deze Buslijnen stoppen nabij Brussels Expo: Kies op brussel expo met de trein van uw wensen met welke trein u naar Brussel reist. Klik op een route om het actuele tijdrooster te bekijken Van Ephec, Brussel 53 min. Deze Metrolijnen stoppen nabij Brussels Expo: In Beekkant neemt u dan lijn 6 richting Koning Boudewijn.

En een andere app voor de trein.

Functionele cookies

Volg ons op Facebook Twitter. En reist u op een doordeweekse dag, dan is dit tarief nóg goedkoper! Van en naar het station aansluitingen met tram, bus en metro parkeren aan het station huur een fiets aan het station huur een auto aan het station. Thema's en dossiers StopAgressiesNMBS veiligheid stiptheid intermodaliteit duurzaamheid tevredenheidsenquête S-aanbod vervoersplan Welke Sneltramlijnen stoppen nabij Brussels Expo?

Hoe lang duurt het om naar Brussels Expo te reizen vanuit Diamant, Brussel via het openbaar vervoer. Je reis voorbereiden 6 tips om je reis voor te bereiden gebruik de NMBS-app reizigers met beperkte mobiliteit brochures dienstregeling MoBIB-kaart betaalmogelijkheden. Extra reisopties Plan mijn reis, brussel expo met de trein. Intercity Brussel rijdt 16x per dag naar Brussel-Zuid v!

Welke Treinlijnen stoppen nabij Brussels Expo. Actueel volg hier je trein storingen en werken dienstregeling per station of treinnummer vertragingsattest. De gratis uitgaansplekken van het moment! Vroeg boeken is voordelig reizen.

Openbaar vervoer

Welke stations horen bij zone Brussel? Nieuwe route en tarieven Intercity Brussel: De allerbeste events voor de kids in januari.

Niet te missen expo's in En een andere app voor de trein. Beide treinen stoppen in Brussel Zuid. Deze rit neemt tevens 20 minuten in beslag.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@nasser-ss.com
Adverteren op de portal nasser-ss.com