Patroon baby born kleertjes haken


07.03.2019 Auteur: Macey

Maar ik wilde het even laten zien, zodat je bij de volgende link weet om welk jurkje het gaat. Het patroon van dit jurkje staat in dit blogbericht: Een vraagje voor het mutsje..

Bepaal zelf waar je de bandjes wilt hebben 2 keer aan de voorkant en op dezelfde plek ook 2 keer aan de achterkant. Ans Bakker - vraag. Rebornset nr 44, Lily of the Vally Wanneer je deze set op pen 3 breit wordt het een maat 50, voorbeeld foto is gebreid van dikker garen op pen 3,5 en wordt geshowd door Paris, die 56 cm groot is. Het kikkerpatroon komt van Hip Haakwerk 14 12 1. Ik kan de patroontjes niet bestellen Mijn email wordt niet goedgekeurd.

Het rokje heb ik gehaakt naar het patroon van dit jurkje. Staat nu op mijn blog.

Gepost door Renate op Ineke Methorst - Patroontjes baby born Ik kan de patroontjes niet bestellen Mijn email wordt niet goedgekeurd. Voor nldn nr 3. Ik ga ze pinnen.

Renate 2 oktober om Rebornpatroon 48 Geschikt voor poppen met maatje 50 Duidelijk beschrijving van deze 5-delige set.
  • Anne-Marie Simon - Haakpatroontje
  • A Schilten - Babyborn kleertjes. De kledingset zelf is reeds verkocht.

Ineke Methorst - Patroontjes baby born Zonder dat kun je hier niets mee. Ilse Hoogendoorn - Onvolledig patroon Ondertussen heb ik nog meer kleren voor de Baby Born pop gehaakt! Rebornset 30 Beschrijving van een zeer luxe set geschikt voor poppen van 56 cm. Ik heb het patroon hier  nog eens gevonden, even naar beneden scrollen. Publicatie van dit patroon op internet of ergens anders mag niet.

  • Het ajourpatroon heb ik getekend in een schema.
  • Superleuk dank je wel mijn dochtertje zag het net en stond al te springen naast me.

Kan ik de patronen ook digitaal vast binnen krijgen. Voor de geoefende breister! Ben je eenmaal lekker bezig, dan is n setje niet genoeg. Nieuwere post Oudere post Homepage. Wil van Balen - Haakpatroontjes.

Patroon jurkje Baby Born pop

Breipatroon haasje Leuk ter decoratie voor bij je reborn. Kan ik de patronen ook digitaal vast binnen krijgen? Hoi Laura, Het eerste wat in me opkomt is een dunnere of dikkere haaknaald gebruiken en natuurlijk dunner of dikker garen.

Marianne van der Sangen - bestelling Ans Bakker - vraag. Maar zal in andere kleuren natuurlijk net hoe groot is een rex konijn mooi worden.

Is hier alles moeilijk om te lezen, patroon baby born kleertjes haken, al lijkt het lila op de foto's meer op grijs. Dag Anita ik wou graag de patroontjes nr 7 nr 20 nr 32 en nr BBWB01 maar zou deze graag breien voor een baby Kandat Alvast bedankt Stuur je hoeveel ik moet beta. De gebruikte kleuren zijn lichtgeel en lila, zou wel patroon baby born kleertjes haken andere achtergrond maken als ik jou was.

Patroon nr 40 Alexander 1 Eindelijk een patroon dat heel goed voor een jongetje kan.

Renate's haken en zo

Als je met een haaknaald groter of kleiner haakt, kan het zijn dat het mutsje groter of kleiner wordt, pas dan het patroon aan. Ik had uw boekje met patronen gekocht maar omdat ik een nieuwe iPad heb, ben ik deze patroontjes kwijt Zou u zo vriendelijk willen zijn om me deze nogmaals te versturen.

Helaas is deze pagina geblokkeerd door Pinterest ivm.

Zonder dat kun je hier niets mee. Patronen Breipatroon haasje Leuk ter decoratie voor bij je reborn Patroon pakje voor de manlijke haas.

Anoniem 10 september om Hecht daar aan en haak een ketting van ca. Helaas is deze pagina geblokkeerd door Pinterest ivm. Ana Lopes 24 januari om Neemt u de spamcode goed over alstublieft, patroon baby born kleertjes haken. Gehaakte haas Duidelijk beschrijving van zowel de haas als haar kleertjes.

Blogarchief

Marian Winkel - Boekje patroontjes voor babyborn. Patricia Smit 29 augustus om Heel erg bedankt voor het patroon.

Natuurlijk kunt u de patroontjes ook gebruiken om b. Wil van Balen - haakpatronen baby born. Jannies Hobbyhoek 8 september om. Het garen wat ik gebruikt heb is Stylecraft baby Stardust dk.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@nasser-ss.com
Adverteren op de portal nasser-ss.com