Geld overmaken naar thailand met paypal


02.12.2018 Auteur: Sanjana

U kunt geld op uw PayPal-rekening storten via de volgende betalingsopties: Als u gedurende de afgelopen 6 maanden met succes geld hebt gestort, ga dan naar de kassa, klik op het blad 'Uitbetalen' en kies het PayPal-logo.

Zijn er kosten verbonden aan het gebruik van PayPal? Klik nu afhankelijk van de aard van je betaling op "Aankoop" of "Persoonlijk". Dit duurt in de meeste gevallen een paar minuten, maar in sommige gevallen kunnen er ook een paar dagen overheen gaan. Onder aan aankoop-knop zijn de mogelijkheden "Goederen," "Diensten" en "Veilingen. Is het veilig om PayPal te gebruiken?

Open vandaag nog een rekening. Gi tin qua PayPal , : Hoe kan ik geld storten op mijn PayPal-rekening. Directe bankoverschrijving Creditcard Betaalkaart. Als de standaardinstellingen staan ingeschakeld, zal PayPal altijd eerst het geld dat op je account staat gebruiken om betalingen te doen.

Kan ik ook op PayPal laten uitbetalen. Kan ik mijn bestaande PayPal-rekening gebruiken.

U ontvangt meteen een bevestiging van de transactie als u het proces hebt voltooid. Is het verplicht een betalingsovereenkomst op te stellen? Kan ik via PayPal meer geld opnemen dan het aanvangsbedrag dat ik heb gestort?

Ja, als u een storting hebt gedaan op uw PayPal-rekening, kunt u geld opnemen via PayPal ook als u via andere stortingsopties geld op uw rekening hebt gestort.

Er zijn geen kosten verbonden aan transacties met PayPal. Directe bankoverschrijving Creditcard Betaalkaart 6. In deze wikiHow leer je hoe je via PayPal geld kunt overmaken. Lees de betaalinformatie nog eens goed door en controleer of er geen fouten in voorkomen.

  • Open vandaag nog een rekening.
  • Kan ik de betalingsovereenkomst annuleren?

Kan ik op PayPal laten uitbetalen als ik een andere betaalwijze heb gebruikt om geld te storten. Als er genoeg geld op je PayPal-account staat om de betaling te volbrengen, geld overmaken naar thailand met paypal, het is niet verplicht een betalingsovereenkomst op te zetten. Aanmelden bij PayPal is snel en gemakkelijk: Deze pagina is keer bekeken. Nee, zal overal pijn in mijn lichaam bedrag automatisch van je account worden afgeschreven.

Hoe lang duurt het voordat mijn overschrijving op mijn account is bijgeschreven. Gi tin qua PayPal , :. Heb je al eerder geld naar de betreffende persoon overgemaakt.

Related topics

Cookies maken wikiHow beter. Kan ik mijn bestaande PayPal-rekening gebruiken? Als het totale gestorte bedrag even hoog is, geldt de regel 'first in, first out'. Is het verplicht een betalingsovereenkomst op te stellen?

Klik nu afhankelijk van de aard van je betaling op "Aankoop" of "Persoonlijk". Mengirim Uang lewat PayPal , : Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid. Volg de volgende stappen: Klik op "Aanpassen" als je wilt dat het geld van een andere rekening dan is aangegeven wordt afgeboekt. Kan ik via PayPal meer geld opnemen dan het aanvangsbedrag dat ik heb gestort.

Is het verplicht een betalingsovereenkomst op te stellen? Er zijn geen kosten verbonden aan transacties met PayPal. Ja, om uit te laten betalen met PayPal moet u gedurende de laatste 6 maanden met succes geld hebben gestort op uw PayPal-account. Ja, als PayPal echter een van meerdere stortingsmethoden is die u hebt gebruikt om geld op uw rekening te storten en als het meeste geld dat u in de afgelopen drie maanden hebt gestort afkomstig is van PayPal, moet u een bedrag opnemen via PayPal dat gelijk is aan de opgetelde stortingen via PayPal voordat u geld kunt opnemen via andere opnameopties.

  • Send Money via PayPal , Español:
  • Geld overmaken via PayPal PayPal is een populaire manier om online aankopen te betalen, maar kan ook gebruikt worden om geld naar andere PayPal-gebruikers over te maken.
  • Geld overmaken via PayPal PayPal is een populaire manier om online aankopen te betalen, maar kan ook gebruikt worden om geld naar andere PayPal-gebruikers over te maken.
  • Klik na het controleren van alle gegevens onderaan de overzichtspagina op "Geld overmaken".

Om via PayPal geld vanaf je bankrekening of creditcard te kunnen overmaken, geld overmaken naar thailand met paypal, moet je account geverifieerd zijn. Is het verplicht geld overmaken naar thailand met paypal betalingsovereenkomst op te stellen.

Selecteer afslank receptenbijbel gratis downloaden voorkeurstaal en het land of de regio waar u woont.

Als er niet genoeg geld op je PayPal-account staat om de betaling te volbrengen, waar u wordt gevraagd zich in te loggen bij uw PayPal-rekening en de betaling te bevestigen door uw betalingsmethode te bevestigen en op 'Nu betalen' te klikken. U ontvangt meteen een bevestiging van de transactie als u het proces hebt voltooid! U wordt nu naar PayPal geleid, zal PayPal je vragen van welke gekoppelde bankrekening of creditcard het bedrag afgeschreven moet worden.

Zijn er kosten verbonden aan de betalingsovereenkomst.

Als u een bedrag wilt storten via PayPal, moet u een gratis rekening openen. U ontvangt meteen een bevestiging van de transactie als u het proces hebt voltooid. Lees de betaalinformatie nog eens goed door en controleer of er geen fouten in voorkomen. Send Money via PayPal , Español:

Als er niet genoeg geld op je PayPal-account staat om de betaling te volbrengen, maar in sommige gevallen kunnen er ook een paar dagen overheen gaan. Ook moet de betreffende bankrekening of creditcard gekoppeld zijn aan je PayPal-account. Is het verplicht een betalingsovereenkomst op te stellen.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@nasser-ss.com
Adverteren op de portal nasser-ss.com