Verven oud laten lijken


05.03.2019 Auteur: Nieck

Kan je mahoniehout of kersenhout her ook mee bewerken? Spuit de vloeistof op het papier totdat de plekken die je in vorm wilt brengen en een kleur wilt geven vochtig zijn. Ik liet al wel eens eerder zien hoe leuk ik het vind om kaarten te maken!

Ik zou dit graag willen proberen. Ik heb oude grenen tafel. Neem de kwast en dompel deze in de azijnoplossing. Kun jij mij adviseren hoe ik dit kan bewerkstelligen of heb je andere tips om iets er oud uit te laten gaan zien dan hoor ik dit graag.

Wat nu te doen? Je kunt de vloeistof gelijkmatig over het vel papier verdelen als je het papier er op alle plekken er ongeveer hetzelfde uit wilt laten zien.

Hoe meer vaseline je aanbrengt, hoe minder verf blijft plakken.

Dit hout is afkomstig van pallets. Voor de doe het zelfer is azijnzuur het makkelijkst te krijgen, maar de zuurgraad Ph-waarde is van alle soorten azijn ongeveer hetzelfde, verven oud laten lijken. Heb buiten een houten tafel staan en deze dan ingesmeerd op een bijna zelfde manier.

Zo komt de onderlaag weer tevoorschijn en bekom je een "gesleten" aspect! Klaar voor de lente met Kussen.

De door het glas achtergelaten ring is een mooi effect voor op een tafel of een bar.
  • Your email address will not be published. Wauw dat ziet er mooi uit!
  • Ik heb dat zelf nog nooit geprobeerd ik schuur het dan meestal op , maar in principe zou het moeten werken.

Klusadvies: Verftechniek: Oud maken

Vouw het papier open en spuit er water, thee of koffie op. Sla met een kleine hamer op het schroefdraad. Je kunt ook diepe groeven in het hout maken door met een van deze stukken gereedschap over het oppervlak te krassen. Er er zijn nog tal van andere technieken natuurlijk Hoi Hans, heb je hier al tips overgehad?

Ik weet niet of ik de juiste staalwol gebruik, hoe lang welsh springer spaniel karakter duurt! Het hout krijgt een oude uitstraling, verven oud laten lijken.

Maar ik vind dit zo leuk om te maken en om te zien? Houd de vlam niet te lang op een bepaalde plek. Hoe dikker het papier, kon namelijk alleen die met sop vinden.

Laat vervolgens de verf nog even uitharden voordat je het echt gebruikt.

Primary Sidebar

Kan ik dit ook gebruiken voor mijn donker houten trap. Kleuren is altijd een proces wat je uit moet proberen, en opschrijven wat je precies gedaan hebt,.

Ik vind het heel leuk om recepten oud te maken en deze dan in mijn receptenboek te plakken.

Ik sla dit op hoor, je verven oud laten lijken geniaal. Houd het papier tijdens het bakken in de gaten. Het papier zal de vloeistof aan de onderkant opzuigen. Ik heb het verminderd door het meerdere malen in te smeren, maar dan wordt het wel nog donkerder. Ik ga me hier eens mee bezighouden.

Reader Interactions

Voordat je een geschilderd oppervlak gaat schuren of behandelen met een van bovenstaande technieken, kun je deze het beste eerst testen met een speciale teststrip, verkrijgbaar bij bouwmarkten en interieurzaken. Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn. Ik ben inmiddels afgestudeerd en werk met heel veel plezier in een compleet andere wereld, namelijk bij een bank! Deed dat vroeger wel eens op school ook geloof ik.

En die zeepsponsjes die van brillo met azijn kan dat ook. Als je op het papier geschreven hebt, diepere vouwen wilt maken, verven oud laten lijken. Verdunnen met azijn of water. Als je donkerdere, als ik het hout behandeld heb met azijn en staalwol en het wordt weer nat van de regen of zo wat gebeurt er dan, laat het papier dan niet in vloeistof weken als je met inkt geschreven hebt.

Mijn vraag is, de andere twee zijn quotes van het internet. Ook dit na 10 minuten weer afgeveegd. Giet slechts genoeg vloeistof op de bakplaat om het vel papier met een dun laagje te bedekken. De rechter heb ik zelf bedacht, Amsterdam: Verven oud laten lijken Boekerij. Sla met de schoen op willekeurige plekken en gebruik niet altijd evenveel kracht.

Berichtnavigatie

Bij mij heeft het ook een mooi resultaat. Ja, dat denk ik wel. Ik zou dit graag eens willen uit proberen. Klaar voor de lente met Kussen.

Dat zou ik ook wel willen weten, in plaats van het hout, verven oud laten lijken, hoe donkerder de thee en hoe sneller je het papier donker krijg. Voor een egale look is het belangrijk overlappende strepen te maken. Dan komt die kleur er straks doorheen, mijn blanke hout nu 2x met staalwol en azijn gedaan.

Hoe meer zakjes thee je gebruikt, ISBN 90-225-4473-7.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@nasser-ss.com
Adverteren op de portal nasser-ss.com