Ah restaurantactie de gouden leeuw wijk bij duurstede


05.03.2019 Auteur: Noëmi

Café De Vaert Maleborduurstraat. Wij zien uw komst graag tegemoet!

Met dank aan Veerle Nieuwkamp. En wie weet win jij wel 2 kaarten voor deze gezellige middag Niet getreurd; u kunt nog tot aanstaande zondag sparen voor het tweede menu gratis bij inlevering van een volle AH-spaarkaart! Sfeervol à la carte restaurant met franse keuken in het centrum van Wijk bij Duurstede. Rundercarpaccio met truffelmayonaise, oudekaaskrokant en kappertjes of Duo van vis met groene-kruidendressing ~~ Varkensfilet met Sint Jorissaus of Tongscharfilet met kreeftensaus ~~ Dame blanche, vanille-ijs met chocoladesaus of Diner koffie met diverse huisgemaakte zoetigheden Graag tot ziens bij ons.

Café De Vaert Maleborduurstraat.

Openbaar vervoer Wijk bij Duurstede geen. Je bent creatief en doet je werk met passie. Spreekt deze vacature jou aan of iemand die jij kent. Onze verwachtingen van de medewerker: November 2.

  • De Gouden Leeuw voert een tevredenheidsonderzoek uit!
  • Onze verwachtingen van de medewerker: Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform horeca cao.

Georg van Beek Transport Lage Maat De winnaars van de lunchactie zijn bekend! Vandaag mochten wij de reünie verzorgen van Stichting Samen Varen. Dit jaar viert De Gouden Leeuw Kerst met wederom een nieuwe visie, gepresenteerd door ons nieuwe team!

Meestal is dat rond 7: Komt u ze ook proeven dit weekend?

Reageer en tag je wijnbuddy? En wie weet win jij wel 2 kaarten voor deze gezellige middag Mooi Lampje Peperstraat. De Veldpoort eten en drinken Veldpoortstraat Lever bij ons uw volle spaarkaarten in en krijg het tweede menu gratis.

Hotel Restaurant

De ontbijtmedewerker zorgt ervoor dat het de hotelgasten bij het ontbijt aan niets ontbreekt. Reserveren voor een speciaal diner op 1e of 2e Kerstdag is nog steeds mogelijk!

Na een geslaagde eerste en tweede wandeling komt er dit jaar wederom een vervolg en u kunt daarbij zijn. Reageren kan tot 31 augustus; de winnaar kan 1 september een bericht verwachten!

Wij bieden je een leuke baan in een gezellige werkomgeving, serveren wij een 3-gangenmenu voor een aantrekkelijke prijs! Om u als gast kennis te laten maken met de keuken van Jeroen en Niek, waar jouw inzet en mening worden gewaardeerd. Reserveren kan vanaf vandaag; - per telefoon: Vandaag ons nieuwe servies binnengekregen.

De 7 restaurant die meedoen aan deze editie zijn: Genieten van 7 restaurant.

Wijk bij Duurstede

Hotel - Restaurant De Gouden Leeuw. November 2, ·. Like onze facebookpagina en vermeld in een reactie op dit bericht de bij ons verkregen actiecode! Nog 1 nachtje slapen en dan maken wij de winnaar bekend.

  • Je bent creatief en doet je werk met passie.
  • Op 26 september ontvangen de winnaars een persoonlijk bericht!
  • Could you take a moment to fill out this survey?
  • Als zelfstandig werkende kok verzorg je de maaltijden voor lunch en diner, hanteer je de hygiëne in de werkomgeving en ben je betrokken bij het samenstellen van de kaart.

Van der Zand Transport Ah restaurantactie de gouden leeuw wijk bij duurstede 11, Beusichem. Uniek en alleen bij ons Koningsdag Tompouce niet oranje, maar rood, die morgen in gaat.

Over   Privacybeleid   Login. Could you take a moment to fill out this survey. Reageren kan tot 31 augustus; de winnaar kan 1 september een bericht verwachten.

Like de Facebook pagina van WijnSpijs Wandeling 3. Sfeervol la carte restaurant met franse keuken in het centrum van Wijk bij Duurstede. De goedkope truien en vesten dames is druk bezig met de nieuwe kaart, maar de inhoud ervan wordt ook gepubliceerd op het web.

Rustig en sfeervol logeren in de oude binnenstad

Als zelfstandig werkende kok verzorg je de maaltijden voor lunch en diner, hanteer je de hygiëne in de werkomgeving en ben je betrokken bij het samenstellen van de kaart. Wie weet wat onze Chef Jeroen hier maakt? Het heeft aardig wat tijd en moeite van ons gevergd, maar onze nieuwe website is online!!! De keuken is druk bezig met de nieuwe kaart, die morgen in gaat.

Genieten van 7 restaurant. Gitta Glaskunst Atelier Kostverlorenpad 1a.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@nasser-ss.com
Adverteren op de portal nasser-ss.com