Bestelling doen in het engels


06.03.2019 Auteur: Serkan

Wij zijn van plan Wij zijn verheugd bij uw bedrijf een bestelling te plaatsen voor

Wij hebben zojuist uw fax ontvangen en bevestigen uw bestelling zoals aangegeven. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland.

Please confirm in writing. We are sorry to inform you that we have to place our order elsewhere. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "bestelling" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Uw bestelling wordt momenteel verwerkt en wij verwachten dat de bestelling klaar is voor verzending voor ! Could you please confirm the dispatch date and price by fax. Zou het voor u mogelijk zijn een bestelling van Dutch bestel bestelauto bestelbiljet bestelbus besteld besteldienst bestelen bestelkaart bestellen besteller bestelling bestelnummer bestelwagen bestelwagentje bestemd bestemd voor bestemd zijn voor bestemmen bestemmen voor bestemming bestemmingsplan Meer vertalingen in het bab.

Bestelling - Annulering Het spijt ons u te moeten meedelen, dat wij onze bestelling doen in het engels elders plaatsen.

Bestelling - Bestelling plaatsen Wij overwegen de aanschaf van
  • Bestelling - Wijziging Zou het mogelijk zijn om onze bestelling terug te brengen van
  • We regret to inform you that this order will not be ready for dispatch tomorrow. Wij moeten u helaas mededelen dat wij de waren niet kunnen leveren voor

MWB Natuurwoordenboek

In overeenstemming met onze mondelinge afspraken, sturen wij u het contract voor ondertekening. Dutch Dat is waarom we dit niet starten zonder 5 tot 10 miljoen eenheden in de eerste bestelling. Dutch De bestelling kwam, en het stuk was piepklein. Please return a signed copy of the contract no later than 10 days of the receipt date. Dutch Verder mist het gemeenschappelijk standpunt een norm voor de bestelling van binnenlandse post, zodat schadelijke achterstand in diverse lidstaten blijft bestaan.

Waarom doe je het niet allebei! Bestelling - Bestelling plaatsen Wij overwegen de aanschaf van

Since you are not willing to offer us a lower rate, we are sending you the contract for your signature. In accordance with our verbal agreements, we regret to inform you that we are unable to place an order with gratis parkeren knokke belgie. Please confirm in writing. Hierbij bevestigen wij onze mondelinge bestelling van Wij zien helaas geen andere mogelijkheid dan het annuleren van onze bestelling van Bijgevoegd vindt u twee kopien van het contract.

Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "bestelling" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Dutch Allerhande studies worden uitgevoerd op bestellingin het ene geval zijn de consumenten ontevreden, bij de fokker Prins, bestelling doen in het engels.

Ook in de database

Dutch Het moet een grote bestelling zijn zodat het niet verdacht lijkt. Dutch Allerhande studies worden uitgevoerd op bestelling , in het ene geval zijn de consumenten ontevreden, dan weer de handelaars; en ook de producenten vinden de aanmaak veel te duur.

Dutch De bestelling kwam, en het stuk was piepklein.

Dutch Het leven is uw restaurant en ik ben uw bestelling. Wij zijn van plan Dutch De bestelling kwam, en het stuk was piepklein. Unfortunately your conditions are not competitive enough for the order to be viable. We look forward to your confirmation.

Wij verheugen ons op uw schriftelijke bevestiging. We would like to cancel our order. Wij moeten u helaas mededelen dat wij de waren niet kunnen leveren voor Wij zijn verheugd bij uw bedrijf een bestelling te plaatsen voor Dutch Het leven is uw restaurant en ik ben uw bestelling.

Galgje Galgje Zin in een spel. Bestelling doen in het engels order sales order. Hierbij bevestigen wij uw bestelling. Helaas zijn uw voorwaarden niet concurrend genoeg om de bestelling haalbaar te laten zijn.

Het spijt ons u te moeten meedelen, dat deze bestelling niet voor morgen verzendklaar zal zijn. We look forward to your confirmation. Dutch bestel bestelauto bestelbiljet bestelbus besteld besteldienst bestelen bestelkaart bestellen besteller bestelling bestelnummer bestelwagen bestelwagentje bestemd bestemd voor bestemd zijn voor bestemmen bestemmen voor bestemming bestemmingsplan Meer vertalingen in het bab.

"bestelling" vertalen - Engels

Dutch We hebben er ongeveer een kwart miljoen in transit naar deze en andere kinderen, en dan nog een kwart miljoen die vandaag in bestelling zijn. Dutch Het moet een grote bestelling zijn zodat het niet verdacht lijkt.

Hierbij bevestigen wij uw bestelling.

Dutch Verder mist het bestelling doen in het engels standpunt een norm voor de bestelling van binnenlandse post, zodat schadelijke achterstand in diverse lidstaten blijft bestaan. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland. Wij moeten u helaas mededelen dat wij de waren niet kunnen leveren voor Leven in het buitenland Magazine Stage.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@nasser-ss.com
Adverteren op de portal nasser-ss.com