Gouden ketting met naam kopen


05.03.2019 Auteur: Esmee

De hanger is gezet met 46 diamanten met een totaalgewicht van 0,08ct. Deze 14 karaat geelgouden hanger heeft een hanger in de vorm van een kleine en grote hart.

Diamond Point Ring van 14k roségoud met chalcedoon. Gouden naamketting model Kayleigh. Alle leestekens zijn mogelijk en een hartje verbindt de dubbele namen in de gouden naamketting.

Carrie stijl Naamketting met Geboortesteen in Ros? Breekbare Hart Ketting voor Koppels in Zilver.

Gouden Naamketting Carrie style. Bekijk ook onze klantenservice voor meer informatie. Naamkettingen worden tegenwoordig vooral gedragen als fashion statement of teken van loyaliteit en genegenheid, maar zijn oorspronkelijk een symbool voor vrijheid en erkenning in de Afro-Amerikaanse cultuur. Fashionology Rectangle ketting met 14k gouden plating.

De keus is aan jou.

Charming Gouden kettingen

Carrie verlaat Parijs en liefde Petrovsky, en de aflevering eindigt met Carrie, inclusief naamketting, terug op Amerikaanse grond en omringt door haar beste vriendinnen. Dit rondje heeft witte zirkonia steentjes voor een sprankelend effect. Bestel de ketting van je keuze gemakkelijk via de webwinkel. Onze naamkettingen zijn mooi afgewerkt en mogen gezien worden! De ketting heeft ene lengte van 42 cm.

Korte levertijd en geen verzendkosten Binnen vier werkdagen verlaat jouw gouden naamketting ons atelier. Deze 14 karaat geelgouden ketting 50 cm met venetiaanse schakel heeft een glanzende afwerking.

  • Kostuumontwerper Patricia Field verteld, in een interview met Archive of American Television te zien hiernaast , dat de ketting uit haar boetiek afkomstig is en een authentiek New Yorks item is.
  • De hanger is bezet met schitterende kristal stenen. Een andere manier waarop je een ketting kunt personaliseren is door middel van de Swarovski Create.

Elegante ketting gemaakt van 14 karaat geelgoud? Het hartje is gezet met sprankelende kristallen. Er is bijvoorbeeld een ruime keuze in lettertypen en stijlen.

Met een gouden naamketting als cadeau maak je zeker een goede indruk. Bekijk ook onze klantenservice voor meer informatie.

Eén of twee namen als naamketting

Ook is het mogelijk om een symbool of versiering toe te voegen aan je naamketting. Lage prijs voor een superkwaliteit Voor een bijzonder lage prijs kunnen wij je een gouden of zilveren naamketting leveren van prima kwaliteit. De ketting heeft een lengte van 46 cm.

De ketting heeft een hanger in de vorm van een hartje! Naamkettingen in goud en zilver zijn er niet alleen voor volwassenen en tieners, maar ook voor kinderen, gouden ketting met naam kopen. Afhankelijk van PostNL ontvang je de zilveren naamketting dan een of twee dagen later. Alle namen zijn leverbaar en je hebt keus uit heel veel verschillende soorten letters.

Meer informatie kan je vinden op vakantiehuis te koop nederland klantenservice.

Gouden Naamketting met één of twee namen

Een naamketting met één naam is natuurlijk helemaal leuk. Kinder Naamketting in goud en zilver Naamkettingen in goud en zilver zijn er niet alleen voor volwassenen en tieners, maar ook voor kinderen. Gouden ketting met naam model Fabienne. Gouden naamketting model Anouk. Een gouden naamketting maken we van karaats goud en voor de zilveren naamketting gebruiken we alleen eerste gehalte Sterling Zilver.

Gouden naamketting model Jessica. Ga je voor een echt luxe sieraad. Hebreeuws Schrijf Schrift Naamketting in Zilver. Zilveren naamketting model Katie. De ketting heeft een lengte van 45 cm en is voorzien van een tussenoog waardoor deze ook op 42 cm te dragen is. Kettingen werden voornamelijk gebruikt als lichaamsversiering, maar werden langzamerhand een statussymbool.

Heart to get Coin Filigree heart ketting van 14k goud. Bedels Materiaal Zilver Goud, gouden ketting met naam kopen.

Het kiezen van de maat

Uitverkocht of niet meer leverbaar bestaat bij ons niet. Draag bijvoorbeeld een gouden naamketting met je eigen naam, met de naam van je partner, kind of kleinkind om je hals. Gouden ketting met naam model Fabienne.

Gratis verzending vanaf 29, Goud is een bijzonder mooi materiaal dat veel gebruikt wordt voor het maken van sieraden.

Bloem met Geboortesteen Naamketting in Zilver.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@nasser-ss.com
Adverteren op de portal nasser-ss.com