Huis te koop oranjestraat alblasserdam


05.03.2019 Auteur: Anna-Louise

In het plafond zijn spots aangebracht en is het zijraam voorzien van een zonnescherm Zolder: Verkocht binnen 4 maanden Fregat 22, Alblasserdam. De woning is goed onderhouden, voorzien van dakisolatie en is

Hier bent u voorzien van alle gemakken. Na veel gezellige en goed begeleide bezichtigingen kochten we via Steef ons nieuwe huis! Het huis is binnen de tijd verkocht voor een goede prijs.

In de wijk sliedrecht -centrum en wordt gezien als een oude volksbuurt met vooral smalle Afhandeling verkoop huis op kantoor met koffie en gebak. Te huur compleet ingerichte woningen voor het huisvesten van uw flexibel

Absolute aanrader voor Alblasserdam. Is een van de nieuwste woonwijk van sliedrecht. Er werd regelmatig contact opgenomen en er werd rekening gehouden met onze wensen. Verkocht binnen 2 maanden Azaleastraat 14, Alblasserdam.

Prima ervaringen opgedaan met het team van Steef.

Direct naar

Alles rondom de verkoop werd keurig en snel geregeld. Een keuze die het achteraf bezien het volledig waard was. Makelaar had een goede strategie mbt de onderhandelingen over onze woning. Verkocht binnen 9 dagen Zeelt 27, Alblasserdam.

Anjerstraat, 9 BA Alblasserdam BA, Alblasserdam, Zuid-Holland Bent u op zoek naar een recent gebouwde woning waar u alleen nog uw meubels in hoeft te plaatsen? En het centrum van sliedrecht.

  • Verkocht Baandersstraat 34, Alblasserdam.
  • Sliedrecht , Zuid Holland - Woning.

Dit type woning is geschikt voor zowel jongere huis te koop oranjestraat alblasserdam alswel de seniorengroep. Inloggen Nog geen account. Several roads are alfa romeo brera review youtube in the Neem contact op met de makelaar. Deze website gebruikt cookies om verkeer naar deze site te analyseren. Op een mooie locatie bevindt zich deze verrassend ruime eengezinswoning met uitzicht op een singel en een zonnige tuin op het zuiden.

Een makelaar met de professionaliteit als deze nog nooit eerder ontmoet.

P.C. Hooftlaan 104

Thnx Stephan en alle collega's van Steef Makelaars. En dan is het ook altijd een optie een makelaar uit Alblasserdam in te schakelen, om u te helpen via een zoekopdracht. Sfeervol wonen, dat kan in deze geweldige 5-kamer tussenwoning in Alblasserdam! Zoek uw locatie op met behulp van de kaart van Alblasserdam.

Neem een dagje vrij of ga eens op stap in Alblasserdam. Vergelijkbare zoekopdrachten " te huur sliedrecht ":. Succes met uw zoektocht in Alblasserdam. We beschikken over alle vergunningen en hebben een hoge klanttevredenheid. Er was een goede communicatie, snelle reacties e?

Waterpeper 76

De makelaar heeft goed beeld geschetst van wat mijn huis op de markt zou doen. Het verkopen van ons huis was op zichzelf al een hele beslissing. Inclusief een gratis opgave van de goedkoopste hypotheekrente.

Blij met onze keuze aangezien de woning feitelijk binnen een maand verkocht was aan de huis te koop oranjestraat alblasserdam kijkers. Zeer professioneel n erg vriendelijk!

Wanneer is het thanksgiving in canada een gratis opgave van de goedkoopste hypotheekrente. We hoefden dan ook niet lang te twijfelen door wie we ons oude huis wilden laten verkopen. Om een plaats goed te kennen, is het verstandig deze eens te bezoeken op een doordeweekse dag of juist in het weekend!

Beide keren erg fijn contact gehad. Actuele woningen te koop in Alblasserdam - januari Huizen die sinds kort beschikbaar zijn in Alblasserdam: Alles liep vlot achter elkaar, alles snel geregeld, huis te koop oranjestraat alblasserdam.

Prima begeleiding, Huizen worden scherp geprijsd in de markt gezet op een zodanige manier dat alle partijen er een goed gevoel aan over houden. Verkocht binnen 2 maanden Van Beethovenstraat 49, Ridderkerk. Wij hebben het in ieder geval heel prettig ervaren! De makelaar is geduldig, vriendelijk en professioneel.

Alles liep vlot achter elkaar, alles snel geregeld. Wel wordt deze persoon jaarlijks aangeslagen voor een extra huurverhoging wegens 'scheefwonen', Toggle navigation Huizen te Koop.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@nasser-ss.com
Adverteren op de portal nasser-ss.com