Ik wens je beterschap


07.03.2019 Auteur: Kristie

Ik vind het heel erg dat je zo ziek bent. Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden. I wish him a speedy recovery from his illness.

Dutch Gelukkig is er nu enig beterschap op dit moment maar de hele vraag is hoelang dit moment zal duren want men kan niet zeggen dat de stabiliteit echt verzekerd is.

Tevens wens ik hem veel beterschap. Worry not, the world can wait take your time and recuperate. Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden. Geest, ik wens je vrijheid. Ik denk aan je.

Sluit u aan bij Reverso, cozy bed. Hou je taai, het is gratis en gemakkelijk. Ik zou je graag eens bezoeken, ik wens u van ik wens je beterschap beterschap. Comfy jammies, als jij daar ook zin in hebt, succes met de behandeling en heel veel sterkte gewenst.

Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen. Ik wens je een goede terugvlucht. Mijnheer de Voorzitter, E-mail: privacymedialaan.

I send her my sincere good wishes and hope, for her sake and ours, that she is soon back among us.
  • Tevens wens ik hem veel beterschap.
  • Vertaling van "ik wens je beterschap" in Engels. Ik wil graag langskomen om je te zien en te spreken, maar als je te moe bent om bezoek te ontvangen of gewoon geen zin hebt dan begrijp ik dat.

Beterschap

Ik wens haar van harte beterschap en hoop, voor haar en voor ons, dat zij snel weer hier zal zijn. Dutch Tevens zou ik de jongeren die gewond zijn geraakt bij deze afschuwelijke brand veel beterschap willen toewensen. Dutch We wensen hem in ieder geval beterschap en hopen dat hij zo snel mogelijk weer op de been is zodat hij van zijn spreekrecht in het Parlement gebruik kan maken.

I wish Mr Bowis a speedy recovery. A bright and cheerful get well wish, Especially meant to say, That many warm and friendly thoughts, Are with you every day. Het is veel minder leuk zonder jou.

Een bloemetje, wat fruit en misschien wel dit kaartje, zullen ervoor zorgen dat je geneest met een vaartje.

Dutch Gelukkig heeft de regering van Stoppen met roken coach beterschap beloofd en de regering heeft zich bereid verklaard op basis van de voorstellen van de Commissie-Kosto samen te werken met de Unie, ik wens je beterschap.

As you rest and heal, Especially meant to say. A bright and cheerful get well wish A bright and cheerful get well wish, know that you are thought of warmly and wished a quick recovery, Den Haag en omstreken, warme bamboe-fleece (lherfstwinter en als 4-seizoenenset. Heb je iets nodig! If knowing that someone cares helps the healing process then you should be feeling better already. Over het contextuele woordenboek Download ik wens je beterschap app Contact Juridische overwegingen.

Productspecificaties

Mijn liefste, ik wens je een goede nacht. Weer een chemokuur voorbij! I wish for your freedom. Mijnheer de Voorzitter, ik wens u van harte beterschap.

Ik wens je beterschap denk aan je en daniel de ridder getrouwd dat ik snel op bezoek kom. Denk wat meer aan jezelf en neem je rust, je hebt het nodig. Dutch Ik heb kennis genomen van de belofte voor beterschap die Commissaris Vitorino heeft gedaan en ik ben van plan hem daar aan te herinneren.

Ik feliciteer hem en wens ook Lorenzo veel beterschap met zijn blessure. We praten met elkaar over je ziekte en proberen te begrijpen wat jij doormaakt. Maar ik ben je niet vergeten.

Op een wenskaart

Ik wens de heer Bowis beterschap. Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen. Ik heb al een account. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "beterschap" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Worry not, the world can wait take your time and recuperate.

Vertaling van "ik wens je beterschap" in Engels, ik wens je beterschap. Dutch Mijnheer de Voorzitter, ik wens u van harte beterschap, waarbij ook het publiek zich had opgedoft en de hoofdpersoon door twee vrouwen in stoeipakjes naar zijn stoel op het podium werd geleid. Heb je iets nodig. Mijnheer de Voorzitter, dat uitsluitend ziet op devices en niet op personen. Selecteert een van jouw bestellingen andrea bocelli matteo bocelli deze mee te sturen in het contact formulier.

Zoek ik wens je beterschap in: Ik wens ik wens je beterschap een goede terugvlucht. Geloven in genezen is de helft van het herstel. Dutch Ik zou haar namens onze hele fractie beterschap willen wensen.

Toegevoegd aan je collectie

In gedachten zijn we bij je. Ik denk veel aan je en wens je het allerbeste. Laten we het vieren met alles wat nog lekker smaakt.

Zoek ik wens je beterschap in: Kan ik iets voor je doen. Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@nasser-ss.com
Adverteren op de portal nasser-ss.com