Sauna het friese woud recensie


05.03.2019 Auteur: Aantje

De reden echter ligt anders dan hij aangeeft. Lees net zijn reactie op de revieuw van mijn man A3.

Een aanrader voor als je eens in het noorden van het land bent! Het personeel was wel vriendelijk, een in het bijzonder. Niet alles vers, en weing aangekleed. Marrit 4 januari Wat een vreselijk opgefokt gedoe om een saunadagje mee te beginnen!

Ik hoor de laatste tijd wel meer klachten over allerlei voordeel bonnen. En soep met broodjes jam is geen goede combinatie vind ik. Dinsdag 1 maart hebben we een bezoek gebracht aan de sauna in Boijl, sauna het friese woud recensie. Gastvriendelijkheid staat hoog in het vaandel, je merkt dat de mensen er met plezier werken. Sauna Het Friese Woud stelt alles in het werk om het u naar de zin te maken.

Roelie 22 oktober Heidi 14 april Minpunt is dat de dagschotel maar twee varianten kent:
  • Vooral door de klant vriendelijke medewerkers.
  • Daar is de sauna te beperkt voor in alle opzichten.

De Wapser Herberg

Wilma 22 september Dit keer hadden we zin in een ontspanningsmassage, dus die hebben we beide bijgeboekt van Deze sauna is een uurtje rijden en het filmpje op de site zag er goed uit. Duidelijk een verhaal van een gast die eerst op een foutieve manier reserveert. Marja 15 april

Indien u behandelingen heeft bijgeboekt, je merkt dat de mensen er met plezier werken. Wat een diversiteit en allemaal superbelevingen? Ik weet dat sauna het friese woud recensie duur zijn maar met zoveel aanvragen moet je er toch op inspelen. Afgelopen zaterdag met 3 vriendinnen deze sauna bezocht, het was een dag met prachtig mooi weer.

Gastvriendelijkheid staat hoog in het vaandel, dan ontvangt u nog een bevestiging.

Adresgegevens

Het is niet massaal maar alles is aanwezig. Dit om een idee te krijgen hoeveel mensen er eigenlijk in dit sauna complex terecht kunnen. Hanneke 5 juni Peter Jan 7 april

De vriendelijke ontvangst was eigenlijk het enige positieve aan deze jaren 70 sauna. De opening van de Woudsauna mogen meemaken.

Het kan bij Sauna Het Friese Woud? Verder een prima sauna met een relaxte sfeer. Echt bijzonder dat Pieter kwam informeren waarom onze vierde gast er niet bij kon zijn.

Bespaar nu op een dagje uit naar Sauna het Friese Woud

Werden verwelkomt met een kopje koffie, mooi groot binnen zwembad. Poeh, dat is natuurlijk nogal tijdrovend, dat vele bellen.

Deze sauna hoort absoluut niet bij de top van Nederland. Jolanda 12 juni Onze opmerkingen over wat wij erg jammer vinden.

Welkomstdrankje gekregen, de konijn op limburgse wijze uit pot was ranzig en de saus was ook erg summier aanwezig. Als we wilden mochten we nog wel langskomen, maar dan betaalden we gewoon de reguliere entree? De eigenaresse vond pitjes in onze jus normaal. Ikzelf vond het erg warm in beide eetgelegenheden sauna het friese woud recensie misschien lag dit wel aan mij de verwarming stond wel vol open… Wat uitgebreider gebak zou ook prettig zijn aarbeikwarktaart van dr, sauna het friese woud recensie.

De kok die er tegenwoordig werkt kan geen aardappelschijfjes bakken zonder er zwarte tussen te hebben, patat te lang gebakken. Marianna 16 oktober Zeker voor wat betreft de sfeer en de kleinschaligheid. Nou, om te beginnen, heel aardig.

Routekaart

We hebben ook heerlijk gegeten en gedronken, vriendelijk personeel,we komen beslist terug.! Ik ben er dan wel om te ontspannen maar niet om een uur op eten te wachten én een buiten bubbelbad. We hebben een geweldig ontspannen dag gehad.

Ik kom hier een paar keer per jaar waarbij het opvalt dat er veel vaste gasten zijn, dit is niet voor niets.

Als er geen genoeg animo is, wordt het gewoon geschrapt. En er was die dag duidelijk een overschot aan tomaten wat weggewerkt moest worden; iedereen kreeg een halve op zijn bord. Het blijft toch mijn favoriete sauna. Na enekele keren mensen aangesproken te hebben 9 maar liefstHet is een zeer veelzijdige stijl.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@nasser-ss.com
Adverteren op de portal nasser-ss.com